Antifreeze

Filter resultaten
Technologie
Basis vloeistof
Specificatie
Protex® LL-PG Heavy Duty

Deze antivries is zeer laag in toxiciteit omdat het een concentraat op basis van mono-propyleen glycol (MPG) is. Protex® LL-PG He..

Bekijk product
Protex® LL-I Heavy Duty

Dit additievenpakket is zeer geschikt voor hightechmotoren waarbij de bescherming van aluminium tegen hoge temperaturen van groot ..

Bekijk product
Protex® LL Heavy Duty

Deze antivries heeft de meeste OEM goedkeuringen en is daarom goed inzetbaar bij een breed wagenpark. Protex® LL Heavy Duty is ee..

Bekijk product
Protex® HB-11 Heavy Duty

Deze antivries heeft veel OEM goedkeuringen, waardoor hij goed inzetbaar is bij een breed wagenpark. Protex® HB-11 Heavy Duty is ..

Bekijk product
Protex® B-40 Heavy Duty

Deze antivries is ontwikkeld voor de VAG OEM’s. Het product staat ook bekend als G40. Protex is een concentraat op basis van mon..

Bekijk product
Protex® Heavy Duty

Deze antivries is conform de British Standards, dit maakt het product zeer kosten efficiënt. Protex® Heavy Duty is een concentra..

Bekijk product
Coolmix® LL-38 Heavy Duty

Deze koelvloeistof heeft de meeste OEM goedkeuringen en is daarom goed inzetbaar bij een breed wagenpark. Coolmix® LL-38 Heavy Du..

Bekijk product
Coolmix® LL-CAT Heavy Duty

Deze koelvloeistof is speciaal voor ontwikkeld voor zware voertuigen. Coolmix is een lobrid gebaseerd op een combinatie van organi..

Bekijk product
Coolmix® HB-11-38 Heavy Duty

Deze koelvloeistof heeft veel OEM goedkeuringen, waardoor hij goed inzetbaar is bij een breed wagenpark. Coolmix® HB-11-38 Heavy ..

Bekijk product
Coolmix® B-40-38 Heavy Duty

Deze koelvloeistof is ontwikkeld voor de VAG OEM’s. Het product staat ook bekend als G40. Coolmix is een lobrid gebaseerd op een..

Bekijk product