Antifreeze

Filter resultaten
Technologie
Basis vloeistof
Specificatie
Protex® LL-PG Automotive

Deze antivries is zeer laag in toxiciteit omdat het een concentraat op basis van mono-propyleen glycol (MPG) is. Protex® LL-PG Au..

Bekijk product
Protex® LL-I Automotive

Dit additievenpakket is zeer geschikt voor hightechmotoren waarbij de bescherming van aluminium tegen hoge temperaturen van groot ..

Bekijk product
Protex® LL Automotive

Deze antivries heeft de meeste OEM goedkeuringen en is daarom goed inzetbaar bij een breed wagenpark. Protex® LL Automotive is ee..

Bekijk product
Protex® HB-11 Automotive

Deze antivries heeft veel OEM goedkeuringen, waardoor hij goed inzetbaar is bij een breed wagenpark. Protex® HB-11 Automotive is ..

Bekijk product
Protex® B-40 Automotive

Deze antivries is ontwikkeld voor de VAG OEM’s. Het product staat ook bekend als G40. Protex® B-40 Automotive is een concentraa..

Bekijk product
Protex® B-13 Automotive

Deze antivries is ontwikkeld voor de VAG OEM’s. Het product staat ook bekend als G13. Protex is een concentraat op basis van mon..

Bekijk product
Protex® Automotive

Deze antivries is conform de British Standards, dit maakt het product zeer kosten efficiënt. Protex® Automotive is een concentra..

Bekijk product
Coolmix® LL Automotive

Deze koelvloeistof heeft de meeste OEM goedkeuringen en is daarom goed inzetbaar bij een breed wagenpark. Coolmix® LL Automotive ..

Bekijk product
Coolmix® LL-RN Automotive

Deze koelvloeistof wordt voornamelijk gebruikt voor benzine- en dieselmotoren van Renault en Nissan. Coolmix® LL-RN Automotive is..

Bekijk product
Coolmix® LB-PS Automotive

Deze koelvloeistof wordt voornamelijk gebruikt voor benzine- en dieselmotoren van Peugeot, Citroën en Toyota. Coolmix® LB-PS Aut..

Bekijk product
Coolmix® HB-11 Automotive

Deze koelvloeistof heeft veel OEM goedkeuringen, waardoor hij goed inzetbaar is bij een breed wagenpark. Coolmix® HB-11 Automotiv..

Bekijk product
Coolmix® B-40 Automotive

Deze koelvloeistof is ontwikkeld voor de VAG OEM’s. Het product staat ook bekend als G40. Coolmix® B-40 Automotive is een conce..

Bekijk product
Coolmix® B-13 Automotive

Deze koelvloeistof is ontwikkeld voor de VAG OEM’s. Het product staat ook bekend als G13. Coolmix® B-13 Automotive is een koelv..

Bekijk product
Coolmix® LL-PG Automotive

Deze koelvloeistof is zeer laag in toxiciteit omdat het een koelvloeistof op basis van mono-propyleen glycol (MPG) is. Coolmix® L..

Bekijk product