BAG-IN-BOX

De Bag-in-box is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor de plastic jerrycan. De Bag-in-box is gemakkelijk in gebruik en verspillingsvrij. Door de vierkante doos is het product logistiek efficiƫnter te verplaatsen en is het na gebruik afval verminderend. Tot slot is het kartonnen materiaal recyclebaar, waardoor er 60% minder niet-recyclebaar materiaal overblijft.

Door de vernieuwde schenktuit kan de vloeistof makkelijk uitgeschonken worden en wordt verspilling verminderd omdat de tuit goed afsluit en niet nadruppelt.

De stapelbare vierkante vorm maakt de Bag-in-box logistiek efficiĆ«nter, waardoor het in opslag 40% minder ruimte inneemt. Wanneer de verpakking nog leeg is, neemt het maar liefst 90% minder ruimte in tijdens transport. Dankzij de kartonnen doos en plastic zak in de doos wordt afval verminderd. Deze zijn na verbruik namelijk gemakkelijk op te vouwen. Dat is nog eens duurzaam!

Orvema introduceert de Bag-in-box als eerste voor de antifreeze producten. Neem contact op voor de aflevermogelijkheden voor Automotive antifreezeHeavy Duty antifreezeIndustrial antifreeze , Two Wheels antifreezeAgriculture antifreeze of Marine antifreeze

ORV BiB verpakking

Een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor jerrycans? Kies de Bag-in-box.